Retourzendingen

Created with Sketch.

Retourzendingen worden binnen 14 dagen na levering geaccepteerd. Om uw retourzending te starten, neem dan contact met ons op door ons te e-mailen. Elke ongeoorloofde retourzending kan leiden tot vertraging in de terugbetaling.

Als uw artikel beschadigd bij ons aankomt, moet u ons eerst een foto sturen met de schade en we zullen u laten weten of het aan onze criteria voor vervanging voldoet wanneer we het controleren. De koper betaalt de verzendkosten.

Alle artikelen moeten in een ongebruikte, verkoopbare staat zijn en in hun originele verpakking. We behouden ons het recht voor om een ​​retourzending te weigeren die niet aan deze criteria voldoet.

Als uw artikel in werkende staat is maar u heeft per ongeluk besteld of het artikel niet meer nodig hebben, behouden wij ons het recht voor om een ​​restocking-vergoeding van 30% in rekening te brengen.

Vermeld het retournummer dat we verstrekken, zodat de terugbetaling correct kan worden verwerkt. Als u het retournummer niet opgeeft, kunnen we niet garanderen dat uw terugbetaling kan worden verwerkt.

De koper is verantwoordelijk voor het betalen van de retour verzendkosten. We raden u aan een traceerbare verzendservice te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw retourzending wordt afgeleverd.


30-Dagen garantie

Created with Sketch.

Elk product met een geld-terug-garantie van 30 dagen geeft u recht op een gratis vervanging of terugbetaling als uw artikel binnen 30 dagen na levering kapot gaat of als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product.

Worden mij pakketjes in een doos gestopt als ik meerdere dingen tegelijk bestel?

Created with Sketch.

Meestal wel maar om logistieke redenen worden de artikelen soms in aparte pakketten verzonden. Houd hier rekening mee bij het accepteren van leveringen. Neem voor verdere vragen contact met ons op.


Track & Trace nummer

Created with Sketch.

Na bestelling ontvangt u uw Track & Trace nummer via e-mail. We zullen in de toekomst een aparte pagina maken waar u uw Track & Trace nummer kunt plakken en uw bestelling kunt volgen.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Created with Sketch.

Uw bestelling ontvangt u normaliter binnen 1 tot 3 werkdagen.

Bestellingen kunnen worden geannuleerd als ze niet zijn verwerkt en verzonden. Als ze eenmaal zijn verwerkt, kunnen ze niet meer worden geannuleerd.

Zorg ervoor dat u het juiste afleveradres opgeeft. Pet Deck kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor artikelen die worden verzonden naar onjuiste adressen die door de koper zijn opgegeven. In dergelijke gevallen is de koper verantwoordelijk voor de extra verzendkosten voor verzending naar het juiste adres.